Hjem > Log, Uge 07 > Splitter kørestolen ad

Splitter kørestolen ad

Så kom dagen, hvor kørestolen skulle skilles ad. For at vi kan komme videre, med at lave tegninger til konstruktionen, bliver vi nød til at have nogle præcise dimensioner på de forskellige dele fra kørestolen. Så derfor skiller vi den ad. Det gik meget smertefrit med at skille den ad. Vi pillede bremserne af motorerne, da de ikke skal bruges og derfor bare fylder.

Motorerne er konstrueret så der er mulighed for at overtryk i gearing kan komme ud. Men det betyder så også at, hvis vi vender motorene 180º rundt, så det bliver muligt at lave en konstruktion, hvor pladen man står på, er omkring hjulaksen. Dette giver dog et problem, olien løber ud af gearingen! Så der skal laves en studs/snorkel.

Log, Uge 07 Print This Post

  1. Ingen kommentarer endnu.
  1. Ingen Trackbacks endnu.