Hjem > Log, Uge 16 > Problem med 12V source

Problem med 12V source

For at kunne source STK500 kit’et, skal vi bruge 12V. Dette har vi jo også fint tilgængeligt på mufferne vi lavede til formålet. Men de 12V bliver ikke slået til og fra med relæerne! Dvs hvis relæerne bliver slået fra, altså systemet slukkes. Så vil STK’en fortsætte med at køre. Dette er lidt et problem. Når vi slukker for det hele, så skulle alt gerne være slukket. 

Efter længere tids tænken, kom vi frem til at bruge den anden kontakt, som sidder på tændingen. Her montere vi 12V, så 12V bliver ind og afkoblet sammen med resten af systemet. Det vil så også sige, at når dødemandsknappen bliver trukket, vil STK’en køre videre. Dette ser vi ikke som et problem, for nødstoppen slukker for motorcontrollerne, så DIYS’en vil stoppe på stedet.

Efter lidt lodning, var denne indkobling på plads, og det blev testet og virker.

Så vil vi langt om længe kunne teste om vi kan få en moter til at dreje.

Log, Uge 16 Print This Post

  1. Ingen kommentarer endnu.
  1. Ingen Trackbacks endnu.