Hjem > Log, Uge 16 > Dødemandsknap + tændingsnøgle

Dødemandsknap + tændingsnøgle

For at kunne slukke for det hele, er det monteret 2 relæer i serie, som kan tænde og slukke for de 24V i systemet. For at kunne styre det, har vi valgt at bruge dødemandsknappen fra Roltec kørestolen, samt en tænding med nøgle, som blev indkøbt til formålet.

For at indkoble relæerne, skal spolerne sources med 24V, så det lader vi løber igennem de 2 før omtalte kontakter. Dvs hvis tændingen er slået til, og dødemandsknappen bliver afkoblet, så vil relæerne slå fra.

Efter lidt tegnen på tavle, og diskussion om hvordan det skulle gøres. Fik vi tilsidst lavet en løsning vi begge var tilfredse med. Og bedst af alt, så virkede det i første forsøg.

Log, Uge 16 Print This Post

  1. Ingen kommentarer endnu.
  1. Ingen Trackbacks endnu.